fysiotherapie wassenaar

Fysiotherapie in Wassenaar is beschikbaar voor iedereen die last heeft van een blessure of een andere irritatie aan het lichaam. Denk hierbij aan een verzwikte enkel, maar ook aan het bewegen van je knie na een heftige operatie rondom de knie. Een fysiotherapeut zorgt ervoor dat je weer fijn en zonder pijn zal kunnen bewegen. Dit wordt gedaan door middel van zowel massages als oefeningen. Sommige fysio’s zijn zelfs in het bezit van een soort sportschool waar je gebruik van kan maken. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog een afspraak in bij de fysiotherapie in Wassenaar!

Taken van fysiotherapie Wassenaar

De fysiotherapie in Wassenaar voert verschillende taken uit. Een eerste taak is het vaststellen van het probleem bij een nieuwe cliënt. Terwijl jij vertelt waar je last van hebt zal de therapeut proberen vast te stellen wat het probleem precies is en hoe dit het beste opgelost kan worden. Dit zal de fysiotherapeut gaan proberen door middel van speciale massages die helpen bij de doorbloeding van het lichaam en het bewegen van bepaalde spieren. Ook kan het een optie zijn dat de fysio je enkele oefeningen aanleert om thuis uit te voeren. Op deze manier zal de desbetreffende spier of het lichaamsdeel op de juiste manier in beweging worden gebracht. Dit alles draagt bij aan het verminderen of voorkomen van pijn en irritaties. 

Afspraak maken bij fysiotherapie Wassenaar

Ben je woonachtig in of in de omgeving van Wassenaar? En heb je last van je spieren of een bepaald lichaamsdeel? Maak dan direct een afspraak bij de fysiotherapie in Wassenaar. Zij zullen bekijken wat er aan jouw pijn gedaan kan worden en hoe deze pijn verminderd kan worden. Plan direct een afspraak in via de website van de therapeut en laat je op de juiste manier behandelen. Door middel van fysiotherapie in Wassenaar verdwijnen al jouw problemen rondom een pijnlijke of geblesseerde knie namelijk als sneeuw voor de zon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.