LED robot

Wil je van je komende feestje iets bijzonders maken, huur dan een led robot in. Deze indrukwekkende verschijning staat garant voor entertainment op allerlei soorten partijen, van bedrijfsfeesten tot beurzen en van trouwerijen tot festivals. Echt leuk vertier voor als het straks weer mag.

De led robot kan dienen als openingsact of de robot kan tijdens het feest met gasten op de foto gaan. Je kunt hem als ontvangstact neerzetten bij de entree of bij de ingang van een winkelcentrum. De robot kan ook tussen het publiek doorlopen voor volop vermaak. Tevens kan door deze robot een korte podiumact worden verzorgd. Met robotbewegingen en een vrolijk dansje.

De robots dragen speciale zelfgemaakte pakken, die voorzien zijn van ledverlichting, lasers en elektronische confettishooters. Het zijn professionele entertainers. Zo wordt het wel een heel spetterend feestje.

Verschillende kleuren

De led robots zijn te boeken in verschillende kleuren. Naast rode en witte robots is er ook een zilveren led robot te huur. De zilveren heeft een luxe uitstraling.

Of wat te denken van een led robot op stelten of de terminator led robot. Boek één of meerdere robots voor wel iets heel speciaals. Ben je al overtuigt van het leuke van deze robots?

1,5 meter

Heel trendy is de social distance robot. Huur deze robot in en mensen zullen je bijeenkomst of feestje niet snel meer vergeten. Als je deze robot boekt voor je event ontvangt hij alle feestgangers op een vriendelijke manier. Hij attendeert iedereen om de 1,5 meter social distance te bewaren. ‘Stay safe’, is zijn credo.

De tekst ‘hou 1,5 meter afstand’ kan worden afgespeeld op een LCD-scherm dat de robot heeft aan de voor- en achterzijde. Natuurlijk kan je hierop ook een promotievideo afspelen of je eigen merk promoten. Op iedere foto die de gasten samen met de robot maken, is dan je bedrijfslogo te zien. Dat is wel hele goede reclame. Het schermpje heeft ook een opnamefunctie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.