Als je behoefte aan ontspanning hebt dan is een Massage Teylingen altijd een goed idee. Op het moment dat je een ontspannende massage krijgt dan heb je eindelijk even een lekker momentje voor jezelf. Tijdens de massage kan je eindelijk eens al die stress en spanning van jezelf laten afglijden. Er zijn vele verschillende soorten massages die je tegenwoordig kan boeken en het is belangrijk dat je kijkt wat voor soort massage je aanspreekt. Wil je een hotstone massage, een ontspanningsmassage, een sportmassage of een Thaise massage? Verdiep jezelf er even in en maak de beste keuze voor jezelf.

Een masseur met een holistische visie

Als je kiest voor een massage bij een masseur met een holistische visie dan richt de masseur zich niet alleen op de lichamelijke effecten van de massage. Er wordt ook rekening gehouden met de emotionele, mentale, sociale en spirituele effecten die een ontspannende massage te weeg kan brengen. Hierdoor voelt de massage niet alleen prettig aan voor je lichaam, maar tevens voor je geest. Door een holistische massage voel je hoe het met jezelf gaat, wat de massage met je doet en wat het voor je betekent. Je kan hierdoor makkelijk emoties en spanningen de ruimte geven waardoor je jezelf vrij zal voelen.

De effecten van een massage

Iedere massage brengt veel positieve effecten voor je lichaam te weeg. Je kan hierbij denken aan het verbeteren van je zenuwen, lymfestelsel, bloedcirculatie, pezen, spieren en huid. Tevens je immuunsysteem wordt gestimuleerd en je stressniveau zal dalen. Hierdoor kan je eindelijk tot rust komen. Door een massage zal je lichaam Oxytocine aanmaken waardoor je jezelf veilig en verbonden voelt. Oftewel een ontspannende massage zorgt voor vele positieve effecten en dat is altijd prettig. Het wordt altijd aangeraden om na een massage genoeg water te drinken zodat alle afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden door je lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.