neonled

Ledlampen worden tegenwoordig voor bijna alles gebruikt wat met licht te maken heeft. Ledlicht is namelijk op veel manieren inzetbaar, het is een stuk duurzamer dan een stel spaarlampen en bovendien kun je er veel meer mee. Zo kun je ledlampen bijvoorbeeld heel veel verschillende kleuren geven. Daarom wordt led ook gebruikt in de schermen van nieuwe televisies, waardoor de kwaliteit van de film of serie die je kijkt nog veel beter wordt. Waarschijnlijk heb jij ook allerlei ledlampen in je huis, misschien wel zonder dat je het weet. Ze zitten wellicht in je televisie, maar zijn ook het standby lampje van je apparaat dat nu even uit staat. Ook hebben veel mensen ledstrips in de keuken om zichzelf bij te lichten tijdens het koken.

Niet alleen binnen

Maar ook buiten de deur kom je veel led tegen. Je denkt er misschien niet over na, maar een groot deel van de stad is ‘s nachts verlicht, door duizenden verschillende lampen. Dat zijn nu nog niet alleen maar ledlampen, maar het aandeel wordt wel steeds groter. En we hebben het hier niet alleen over straatlantaarns en stoplichten, want veel licht komt ook van winkels en uithangborden. Het licht van neonletters draagt ver, en sommige mensen vinden al die kleurtjes wel gezellig. Ook dat kan ledlicht zijn. Uithangborden met neonled zijn fel en vallen lekker op. Bovendien hoeven de lampjes niet zo vaak vervangen te worden, en valt er ook niet zo snel een deel van je letters uit.

Alle kleuren van de regenboog

Met ledlicht in je uithangbord kun je ook eindeloos variëren. Geef je neonled een keer een ander kleurtje, of verschuif de lampjes een beetje. Zo geef je zonder al te veel extra kosten een andere uitstraling aan je winkel of merk, en het is nog makkelijk en duurzaam ook. Als je de rest van je etalage dan ook snel aanpasbaar maakt, kun je op talloze verschillende manieren aandacht blijven trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *