droogrek

Als de eerste sneeuwklokjes en narcissen hun kopje boven het groene gras uitsteken, en als de bomen heel voorzichtig knopjes en groene blaadjes krijgen en als de eerste paaseitjes alweer in de winkel liggen begint het bij veel mensen te kriebelen: het wordt lente! De dagen worden stukje bij beetje wat langer, het wordt vroeger licht en iedereen lijkt wel meer energie te hebben dan de maanden ervoor. Veel mensen trekken erop uit, de natuur in, of gaan weer meer buiten sporten. Ook voelen veel mensen de neiging om op te ruimen en te beginnen met een gigantische grote schoonmaak, om zo aan het nieuwe seizoen met een frisse start te kunnen beginnen.

Alles in huis voor de schoonmaak?

Waarschijnlijk heb je wel het een en ander in huis aan schoonmaakspullen. Spullen zoals wasmiddel, allesreiniger en schoonmaakdoekjes of schuursponsjes heb je waarschijnlijk wel, en een stofzuiger waarschijnlijk ook. Maar ook andere spullen kunnen handig zijn, spullen waar je nu niet meteen aan denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goed droogrek? Dat is heel handig om je was aan op te hangen, en het is ook nog veel duurzamer dan een droger. Bovendien is een droogrek inklapbaar, zodat hij, in tegenstelling tot een droger, niet in de weg staat als je hem niet gebruikt. Waarschijnlijk past hij gewoon naast je wasmachine en valt hij je niet eens op.

Multi inzetbaar

Naast het laten drogen van je kleding kun je nog veel meer met een droogrek. Je kunt er je beddengoed over uithangen, omdat ook dat af en toe goed gelucht moet worden. Ook kun je je tapijt er overheen hangen als je het uit wil kloppen, zodat het stof er echt goed aan alle kanten uitkomt. Als je er zo over nadenkt lijkt een droogrek dus echt onmisbaar bij een grote lenteschoonmaak. Daarnaast is het dus ook niet duur, een stuk beter voor het milieu dan een droger en ruimt het na gebruik ook lekker op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.