Bruin Café

Ben jij woonachtig in in Zeeland? en houd jij ervan om naar leuke cafe’s te gaan? Dan is Bruin Cafe, ook wel The Prince Of Wales Pub de perfecte plek voor jou. Wil jij een stevige kop koffie drinken op een intieme plek, dat al generaties lang een bekende plek is in Hulst? Heb jij zin  in een sappige biefstuk, een koud biertje of een echte Zeeuwse uitsmijter? Dan ben jij bij het bruin café in Hulst aan het juiste adres. Zij serveren simpele, lekkere maaltijden en hebben altijd Stella en andere bieren op de tap. Hun missie is om iedereen zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Bij het café is iedereen welkom en wij bieden u graag een thuis in het mooie Hulst. 

Stichting het witte kruis 

Het café maakt deel uit van de organisatie het witte kruis.  Deze stichting werd opgericht om advies te geven en mensen te ondersteunen die in een lastige financiële situatie zitten. Zij zorgen voor vluchtelingen, daklozen en jongeren met een moeilijke thuissituatie. Samen wordt er gezocht naar een oplossing om deze mensen te begeleiden en een nieuwe kans te geven in hun leven. Het is belangrijk dat hier meer aan wordt gedaan om deze mensen ook een goede toekomst te geven. Iedere dag kunnen mensen vanaf 10 uur daar terecht voor advies of zomaar een gesprek. Er is een multiculturele huiskamer waar je een kopje koffie kan komen drinken. Niets is gek en elk probleem wordt serieus behandeld en er word op een goede manier naar je geluisterd.

Overnachting

Je kunt ook slapen in het Bruin cafe. dit bedrijf doet meerdere dingen met hun bedrijf. na een stichting en een café kun je hier ook overnachten. Een kamer is te huren voor korte en lange termijn. het is niet heel duur waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Een kamer kost ongeveer 15 euro per nacht. ze hebben 3 kamers waar je uit kunt kiezen, allemaal hebben ze een eigen mooie stijl. Het is mogelijk om s’ochtends te ontbijten en daar krijg je altijd een gratis kop koffie bij. Als jij een project hebt of werk in de buurt van Zeeland kun je voor een lange tijd hier overnachten. Voor zulke aanzoeken is het wel fijn om van te voren te bellen. 

Ben jij op zoek naar een leuk pension, stichting en Bruin cafe? neem dan een kijkje op de site voor meer informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.